FYN er stadig Fin

 

 

 

 

 

 

 

 

Ø-løbet FYN til Bogense 2020   (ÆNDRET den 9. juni) 

 

Ø-løbet køres lørdag, den 20. juni 2020, med start fra Naturcenter Hindsgavl, Galsklintvej 2 - 5500 Middelfart.

NU ER DET EN MADPAKKE TUR uden deltager betaling.

Vi mødes kl. 9.00 til medbragt kaffe og brød.

Der findes borde og bænke ude og inde, men medbring venligst mindre borde og stole, hvis I har dem derhjemme.

Samtidig er der her indtjekning og udlevering af køreskilte med nummer.

Efter kaffen kl. 9.30 kører vi en smuk tur i landskabet, tæt på kysten til Bogense havn, hvor vi holder pause.

Efter pausen på havnen forsætter vi til Gyldensteen Strand, Naturområde Aage V. Jensen Naturfond.

Ved Gyldensten strand spiser vi den medbragte mad, og efter dette er der rig mulighed for at gå en tur og se udstillingen i den store nyere hal.

Kl. ca. 14.30 er den officielle del af Ø-turen færdig, og man kan enten lægge vejen forbi Humlemagasinet i Harndrup eller kreere sin egen fine køretur tilbage til hjem egnen.

Humlemagasinet er der entre på indgang og yderligere betaling for kaffen. Små 200 kr for begge ting.

Der er indlagt en pause under løbet.

Vi regner med at alle er med på at afvikle turen i overensstemmelse med de gælde regler, på både den ene og anden måde!

 

Spørgsmål eller information til:

Henry Schmidt                        eller                    Villy Pedersen

Mobil: 21 49 09 39                                           Mobil: 20 32 14 45

Mail: henryschmidthansen@gmail.com      Mail: mail@villypedersen.dk

 

 

                          

Rutebeskrivelse til

Ø -Turen i DVK Lillebælt

Lørdag den 20. juni 2020

 

Vi mødes på Galsklintvej, Naturcenter Middelfart kl. 09.00 til en kort intro og udlevering af køreskilte samt evt medbragt kaffe/brød.

9.30 Afgang hvor vi drejer til højre ud på Galsklintvej og følger vejen om til Hindsgavl Slot. I krydset ved Slottet holder du til venstre og følger vejen op til Brovejen. Se dyrebestanden på græsarealerne.

Ved krydset ud på Brovejen drejer du til højre og følger vejen gennem/udenom Middelfart ca 8,9 km lige ud over lyskrydset ved Netto og frem til 1. rundkørsel hvor du tar 3. vej mod Bogense ad Aulbyvej.

Du følger Aulbyvej til næste rundkørsel hvor du kører lige gennem mod Røjle.

Fortsæt ad Aulbyvej til næste rundkørsel hvor du drejer mod Bogense ad Bogensevej indtil du kommer til Båring ad Middelfartvej. 6 km

Kort efter Båring drejer du til venstre ad Ravnskovgyden. Nu følger du Gyden 2,7 km frem til T-kryds hvor du drejer til venstre ad Vedelshavevej ned mod vandet.

Nede ved vandet/stranden drejer du til højre ad Feddet. Du følger så Feddet langs vandet frem til et kryds hvor vi drejer til venstre ad Bro Strandvej som følges frem til T-kryds hvor du drejer til venstre og følger vejen gennem Bro by. Ved næste T-kryds drejer du til venstre ad Brovej/Ørbækej. Denne vej følges indtil Møllemarksvej hvor vi drejer til venstre. Følg denne vej indtil Nordborgvej kommer på højre side. Følg Nordborgvej gennem Skåstrup til vejkryds hvor vi drejer til venstre mod Bogense ad Skåstrupvej. Bemærk Bogense flyveplads på venstre side

Fortsæt ad Huggetvej mod Bogense. I Bogense frem til T-kryds ad Odensevej og frem til lyskurven hvor vi drejer til venstre mod havnen ad Vestergade ned til Strandvejen på venstre hånd. Her drejer vi ind på Strandvejen og frem til Marinevejen. Her finder vi alle sammen en P-plads ved marinaen, og holder nu en lille pause i Bogense indtil kl. ca.12. Indtil nu har vi kørt knap 40 km.

Efter pausen kører vi nu tilbage ad Marinavej, Strandvej og Vestergade ud til lyskrydset på Odensevej hvor vi drejer til venstre. Vi følger Odensevej frem til kurven ved Netto hvor vi holder til venstre ad Adelgade. Adelgade ( er meget smal) følger vi et kort stykke indtil der på højre hånd kommer en vej der hedder Østergade som vi følger til T-kryds hvor vi drejer til højre ad Gyldensteens vej.

Gyldensteensvej følges nu indtil vi møder vejen Langø på venstre hånd. Vejen fører nu frem til Gyldensteen Strand. Ved Godset og den store udstillings hal parkerer vi og holder frokost pause indtil kl. ca 14 .

Den officielle Ø-tur er på dette tidspunkt slut og vi kan så starte turen mod de hjemlige egne. For de som har et ønske herom, er der mulighed for at køre til Humlemagasinet i Harndrup hvor man kan se udstilling og evt købe kaffe. Det hele koster knap 200 kr pr. person

Vi ønsker jer go tur hjemad og takker fordi I var med.

 

Fra WebCarlen : Desværre er det IKKE muligt at indsætte en vedhæftet fil, som kan printes ud, til rutebeskrivelsen. Men man kan kopiere teksten over i et word dokument.

(ved henvendelse - på mail - til en af ovenstående personer, vil de kunne fremsende en printbar version retur, hvis du ønsker dette ?) - eller til WebCarlen på mail : bertellind@gmail.com - så sender jeg.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.08 | 13:14

hej John jeg et p??? jeg kan ikke kassen nummer så jeg kan få betal

...
15.07 | 09:08

Tak for en fantastisk tur til Samsø. 👍😀

...
10.05 | 21:00

Det var et godt arrangement og en godt "initiativ" Henning! Nu har vi jo begyndt på sæsonen.!

...
26.04 | 22:31

Er der nogen i klubben som har kendskab til Wooler knallert feks 349 G speciel ?

Har købt 2 men mangler hjælp til motorerne

...
Du kan lide denne side